Valutor:
Din kundkorg:
0 Delsumma:s.kr0

9789163887598 ny stil Katerina Janouch, Ingrid & Ivar Pixibox

  • 822 antal i lager

s.kr194  s.kr88
Spara: 54% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
9789163887598 ny stil Katerina Janouch, Ingrid & Ivar Pixibox

Sju underbara böcker om Ingrid och Ivar samlade i en liten box. Katarina Janouch och Mervi Lindmans omåttligt populära böcker om Ingrid och Ivar blir nu också Pixi-böcker! De är småbarnböcker utöver det vanliga med ett tilltal i både bild och text som når fram hela vägen! Ingrid och Ivar är charmiga och lekfulla bilderbokskaraktärer som tar oss med på många händelserika och vardagsnära äventyr! 

Böckerna om Ingrid och Ingrid och Ivar har enkla texter och busiga, glädjefyllda illustrationer som barnen älskar. Den här Pixiboxen innehåller sju böcker, fem om Ingrid och två om Ingrid och Ivar. Böckerna har tidigare varit utgivna som stora bilderböcker. Det är: Ingrid och Ivar, Ingrid har plåster, Ingrid vill bada, Ingrid vill äta, Ingrid ska resa, Ingrid ska sova och Ingrid och Ivar gör kalas 

Mervi Lindmans fantasifullt roliga och varma illustrationer harmonierar väl med Katerina Janouchs barnnära text. Att deras samarbete är synnerligen lyckosamt är alla utländska utgåvor ett bevis på. Deras gemensamma böcker har sammanlagt översatts till tolv språk!  Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De är perfekta att ha till barnkalaset eller att ta med på resan.

Författare: Katerina Janouch
Illustratör: Mervi Lindmans
Mått: 10,3 x 10,3  x1,6 cm
Vikt: 144 gram


Relaterade Produkter